ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

اولیانوف: ارتقای روابط تهران و ریاض اهمیت راهبردی دارد

اولیانوف: ارتقای روابط تهران و ریاض اهمیت راهبردی دارد نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی می‌گوید توافق ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط، اهمیت راهبردی در منطقه غرب آسیا و فراتر از آن دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 20
کد خبر: ۱۷۷۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بامداد دوشنبه از توافق جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط دیپلماتیک استقبال کرد.

اولیانوف در صفحه توئیتر خود نوشت: «ارتقای روابط بین ایران و عربستان سعودی، دارای اهمیت راهبردی برای منطقه [غرب آسیا] و فراتر از آن است».

به‌ دنبال سفر آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به چین، «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی از روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه در شهر پکن با هدف پیگیری توافقات سفر رئیس جمهور، مذاکرات فشرده‌ای را به منظور حل‌ و فصل نهایی موضوعات فیمابین ایران و عربستان سعودی با همتای سعودی خود آغاز کرد.

در پایان این مذاکرات روز  ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، بیانیه سه‌جانبه‌ای در پکن با امضای «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بن‌محمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ یی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین صادر شد.

در این توافق آمده است که روابط تهران و ریاض و بازگشایی متقابل سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های آن‌ها حداکثر طی دو ماه آینده صورت خواهد گرفت.

بامداد امروز همچنین «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه عادی‌سازی روابط ایران و عربستان سعودی خبر خوبی است، گفت احیای روابط تهران و ریاض به ثبات منطقه کمک می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار